• Dear Families,
        Уважаемые семьи,

The first two weeks of school have been incredibly exciting. I've witnessed a great deal of learning happening in the classrooms, and it's clear that both students and teachers are enthusiastic about the new academic year!
      • We are looking forward to seeing our new and returning families tomorrow Monday, September 2nd at our Day of Knowledge celebration. The ceremony will start at 10:00 sharp, so students and family members are asked to arrive 15 minutes earlier.

See you then!
      • Our school uses EduPage school information system. Login with your account to see grades, your timetable, current substitutions, check your homework and daily plan for the next day.
      • Check also EduPage mobile application available for Android and iOS devices. Get all the information from our school directly to your mobile.
        • Winter camp announcement!

Уважаемые родители!

Хотите успеть всё до Нового Года, но не знаете, что организовать для ребенка, пока вы заняты?

Хотите, чтобы ребенок увлекательно и с пользой провел время?

Приглашаем вас в зимний городской лагерь на смену "Новогоднее кругосветное путешествие"!

Мы отправимся в приключение по разным странам, познакомимся с традициями и историей любимого детского праздника! Будем конструировать и изобретать модели на инженерно-технических занятиях, займемся проектной деятельностью, где каждый создаст свой особенный номер и проявит свои таланты! На мастер-классах сделаем елочные игрушки из полимерной глины, рождественские венки, распишем новогодние пряники и многое другое!

• Bell times

Mon 16/9/2024